XALXMAW Wire Connectors

Privacybeleid

Welke informatie verzamelen we?

Persoonlijke informatie is informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke informatie omvat ook anonieme informatie die is gekoppeld aan informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke informatie omvat geen informatie die onomkeerbaar geanonimiseerd of geaggregeerd is zodat we u niet langer kunnen identificeren, in combinatie met andere informatie of anderszins.

We verzamelen en gebruiken alleen persoonlijke informatie die nodig is om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen en om ons te helpen ons bedrijf te beheren en u de diensten te bieden die u aanvraagt.

Wij verzamelen informatie van u wanneer u zich registreert op onze site, een bestelling plaatst, zich abonneert op onze nieuwsbrief of reageert op een enquête.

Bij het bestellen of registreren op onze site, indien van toepassing, wordt u gevraagd om de volgende informatie in te voeren: uw naam, e-mailadres, postadres en telefoonnummer. U kunt onze site echter ook anoniem bezoeken.

 
Waar gebruiken we uw gegevens voor?

Wij gebruiken de informatie die u ons verstrekt voor de specifieke doeleinden waarvoor u de informatie verstrekt, zoals vermeld op het moment van verzameling, en zoals anderszins toegestaan door de wet. De informatie die we van u verzamelen kan op de volgende manieren worden gebruikt:

● Om uw ervaring te personaliseren (uw informatie helpt ons beter in te spelen op uw individuele behoeften)

● Om onze website en uw winkelervaring te verbeteren (we streven voortdurend naar verbetering van ons aanbod op basis van de informatie en feedback die we van u ontvangen)

● Om de klantenservice te verbeteren (uw gegevens helpen ons effectiever te reageren op uw klantenserviceverzoeken en ondersteuningsbehoeften)

● Om transacties te verwerken, waaronder het uitvoeren van uw betalingen en het leveren van de gevraagde gekochte producten of diensten. Om een wedstrijd, speciale promotie, enquête, activiteit of andere site-functie te beheren

● Om periodieke e-mails te sturen. Het e-mailadres dat u verstrekt voor de orderverwerking, kan worden gebruikt om u belangrijke informatie en updates met betrekking tot uw bestelling te sturen, naast het ontvangen van occasioneel bedrijfsnieuws, updates, gerelateerde product- of dienstinformatie, enz.

 
Rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonsgegevens

Als u zich in de Europese Economische Ruimte ("EER") bevindt, is onze verwerking van uw persoonsgegevens gebaseerd op het volgende: Voor zover wij uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens verkrijgen, is dergelijke verwerking gerechtvaardigd overeenkomstig artikel 6(1) lit. (a) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) 2016/679 ("AVG"). Als de verwerking van uw persoonsgegevens noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en ons of voor het nemen van precontractuele stappen op uw verzoek, zal deze verwerking gebaseerd zijn op AVG Artikel 6(1) lit. b). Wanneer de verwerking noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting, zullen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van AVG Artikel 6(1) lit. (c) en wanneer de verwerking noodzakelijk is voor de doeleinden van onze gerechtvaardigde belangen, zal dergelijke verwerking plaatsvinden in overeenstemming met GDPR Artikel 6(1) lit. f).

Houd er rekening mee dat wanneer u uw toestemming hebt gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens u uw toestemming kunt intrekken, bijvoorbeeld door een e-mail te sturen naar tony@xalxmaw.com De intrekking heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de eerder op basis van uw toestemming uitgevoerde verwerking.

 
Uw rechten

We nemen redelijke stappen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke informatie correct, volledig en up-to-date is. U hebt het recht om de persoonsgegevens die wij verzamelen in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U hebt ook het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen de verdere verwerking van uw persoonsgegevens. U hebt het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerd en standaard formaat te ontvangen en, indien technisch mogelijk, het recht om uw persoonsgegevens rechtstreeks aan een derde partij te laten overdragen. U kunt een klacht indienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens.

Om de privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we informatie van u vragen om ons in staat te stellen uw identiteit en recht op toegang tot dergelijke informatie te bevestigen, evenals om te zoeken naar en u te voorzien van de persoonlijke informatie die we bewaren. Er zijn gevallen waarin toepasselijke wetten of reglementaire vereisten ons toestaan of vereisen om sommige of alle persoonlijke informatie die we bewaren te weigeren of te verwijderen.

U kunt ons een e-mail sturen naar tony@xalxmaw.com om uw rechten uit te oefenen. Wij zullen binnen een redelijke termijn op uw verzoek reageren. Wij zullen alle redelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens juist en actueel zijn.

Hoe beschermen we uw gegevens?

U bent verantwoordelijk voor de veiligheid en beveiliging van uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord op XALXMAW. We raden aan om een sterk wachtwoord te kiezen en het regelmatig te wijzigen. Gebruik niet dezelfde inloggegevens (e-mail en wachtwoord) op meerdere websites.

Dat gezegd hebbende, we implementeren een verscheidenheid aan beveiligingsmaatregelen, waaronder het aanbieden van het gebruik van een beveiligde server. Alle verstrekte gevoelige informatie/kredietinformatie wordt verzonden via Secure Socket Layer (SSL)-technologie en vervolgens versleuteld naar onze database van aanbieders van betalingsgateway om alleen toegankelijk te zijn voor degenen die bevoegd zijn met speciale toegangsrechten tot dergelijke systemen en die verplicht zijn om de informatie vertrouwelijk te houden. Na een transactie worden uw persoonlijke gegevens (creditcards, socialezekerheidsnummers, financiën, enz.) niet opgeslagen op onze servers.

Onze servers en website worden dagelijks door McAfee Secure van Symantec gescand en volledig extern gecontroleerd om u online te beschermen.

Gebruiken we cookies?

Ja. Cookies zijn kleine bestanden die een site of diens serviceprovider overdraagt naar de harde schijf van uw computer via uw webbrowser (als u dit hebt toegestaan via uw instellingen). Hierdoor kunnen de sites of serviceproviders uw browser herkennen en bepaalde informatie vastleggen en onthouden.

We gebruiken cookies om ons te helpen de items in uw winkelwagen te onthouden en te verwerken, uw voorkeuren te begrijpen en op te slaan voor toekomstige bezoeken en geaggregeerde gegevens over websiteverkeer en websiteinteractie te verzamelen, zodat we u in de toekomst betere websiteervaringen en tools kunnen bieden.

We kunnen contracten aangaan met externe dienstverleners om ons te helpen onze websitebezoekers beter te begrijpen. Het is deze dienstverleners echter niet toegestaan om de verzamelde informatie namens ons te gebruiken, behalve om ons te helpen onze activiteiten rechtstreeks uit te voeren en te verbeteren. We gebruiken bijvoorbeeld Google Analytics, een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google") om ons beter te helpen begrijpen hoe gebruikers onze website gebruiken. Google Analytics maakt gebruik van cookies om informatie te verzamelen over het gebruik van onze website. Deze informatie wordt gebruikt om rapporten samen te stellen en diensten te creëren die ons helpen onze website en de daarmee samenhangende diensten te verbeteren. De rapporten onthullen websitetrends zonder individuele bezoekers te identificeren. De door het cookie van Google gegenereerde informatie over uw gebruik van onze website (inclusief uw IP-adres) kan worden overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie ook overdragen aan derden indien dit wettelijk verplicht is of wanneer deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet koppelen aan andere gegevens van Google.

Op sommige pagina's van onze website kunnen derden die applicaties aanbieden via onze website hun eigen cookies plaatsen om diensten te leveren, het succes van hun applicaties te volgen of applicaties voor u aan te passen. Wanneer u bijvoorbeeld inhoud deelt via een deelknop op sociale media zoals Facebook of Twitter, registreert het sociale netwerk dat de knop heeft aangemaakt dat u dit hebt gedaan. Vanwege de manier waarop cookies werken, hebben wij geen toegang tot deze cookies noch kunnen derden toegang krijgen tot de gegevens in cookies die door ons worden gebruikt.

Indien u dat wenst, kunt u ervoor kiezen dat uw computer u waarschuwt telkens wanneer een cookie wordt verzonden, of u kunt ervoor kiezen om alle cookies uit te schakelen via uw browserinstellingen. Zoals de meeste websites, kunnen sommige van onze diensten niet goed functioneren als u uw cookies uitschakelt. U kunt echter nog steeds bestellingen plaatsen door contact op te nemen met de klantenservice op tony@xalxmaw.com.

Geeft u informatie vrij aan derden?

Wij verkopen, verhandelen of anderszins overdragen uw persoonlijke gegevens niet aan derden. Dit geldt niet voor vertrouwde derden die ons helpen bij het beheren van onze website, het uitvoeren van onze activiteiten, het uitvoeren van betalingen, het leveren van gekochte producten of diensten, het verzenden van informatie of updates of het anderszins onderhouden van u, zolang deze partijen ermee instemmen deze informatie vertrouwelijk te houden. We kunnen uw informatie ook vrijgeven wanneer we van mening zijn dat vrijgave geschikt is om te voldoen aan de wet, ons sitebeleid af te dwingen of onze rechten, eigendommen of veiligheid te beschermen.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?

Wij bewaren uw persoonlijke gegevens zolang dit nodig is om de doeleinden zoals beschreven in dit Privacybeleid te vervullen, tenzij een langere bewaartermijn vereist of toegestaan is door fiscale, boekhoudkundige of andere toepasselijke wetgeving.

Links van derden

Af en toe, naar eigen goeddunken, kunnen we producten of diensten van derden opnemen of aanbieden op onze website. Deze websites van derden hebben een apart en onafhankelijk privacybeleid. Wij zijn daarom niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud en activiteiten van deze gelinkte sites. Niettemin proberen we de integriteit van onze site te beschermen en verwelkomen we elke feedback over deze sites.

Algemene voorwaarden

Bezoek ook onze Algemene Voorwaarden sectie waarin het gebruik, de disclaimers en de beperkingen van aansprakelijkheid van toepassing zijn op het gebruik van onze website op Algemene Voorwaarden.

Wijzigingen in ons privacybeleid

Als we besluiten om ons privacybeleid te wijzigen, zullen we deze wijzigingen op deze pagina publiceren en/of de wijzigingsdatum van het privacybeleid hieronder bijwerken.

Neem contact met ons op

Als u een van uw rechten wilt uitoefenen zoals hierboven uiteengezet, of als u een vraag of klacht heeft over dit beleid, de manier waarop uw persoonsgegevens worden verwerkt, neem dan contact met ons op via e-mail: tony@xalxmaw.com

Wenzhou Shengyu Technology Co.Ltd.
Na JiuFang, WengYang Street, Yueqing City, Zhejiang Province, China

Winkelwagen